LİSANS DERSLER KATALOĞU
Lisans eğitimi programına kaydolan her öğrenci Gıda Mühendisliği Program kataloğunda yer alan dönemlik toplam krediyi zorunlu ve seçmeli dersleri seçerek tamamlamalıdır.
8 dönem sonunda öğrencinin mezun olabilmesi için her yarıyılda almak zorunda olduğu dersleri alması, toplamda 240 AKTS krediyi tamamlaması ve Birim Dışı Uygulamaları (staj) tamamlaması gerekmektedir.
Aşağıda Lisans katalogları bulunmaktadır.
Hangi döneme kayıt olmuşsanız o dönem içerisindeki zorunlu dersleri ve varsa belirtilen seçmeli ders kategorisinden belirtilen sayıda seçmeli dersi seçmelisiniz.
Ders seçme işlemleri otomasyon programı üzerinden yapılmaktadır.
Lisans Ders Müfredatlarına ulaşmak için tıklayınız.
Eklenme tarihi :12.10.2022 09:39:47
Son güncelleme : 6.06.2024 16:33:08
Son güncelleme : 6.06.2024 16:33:08